problem with vista??

You are here: The Pantheon / Seven Heavens / Aaru - Romhacking & Translation / Topic: Problem with Vista??

Gon is really angry
 right now.

ThreadTools

Print


ForumStats

11013 Posts, 536 Topics, 756 Members, Latest Member: NicholasN6

This forum is Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2005, Simple Machines integrated by Datschge basing on Simplicity by Bloc
 (Read 2363 times) [1]

  Problem with Vista??
« on: January 12, 2008, 04:44:18 PM » by BabyZoe
Hi,

I was about halfway through Treasure of Rudras while using the translation patch on this site. I was playing on an XP box until my motherboard recently failed. Since then, I've decided to upgrade and bought myself a new PC running Vista.

I got the Rudra rom and am using the latest zsnes version. When i load rudra without using the patch, the game works fine, showing Japanese characters. However, when I put rudra.ips in the same directory and load up the game, I get nothing but a blank, black screen, although I hear the music.

The only thing different I can figure is the fact I'm running Vista now? When I try other roms, they work fine. Anyone have any ideas? Thanks for the help!
IP Logged

  Re: Problem with Vista??
« Reply #1 on: January 12, 2008, 04:53:39 PM » by Sume Gai AGGF Master
make sure that your rom has it's header removed

Check the readme and make sure it doesn't need to be de-interlaced

If you are a man you'll do what's important before you grieve  -Captain Harlock
IP Logged

  Re: Problem with Vista??
« Reply #2 on: January 13, 2008, 09:42:38 AM » by BabyZoe
Thanks a lot! That was it. I didn't think that was the problem because it had the headers before and it's the same file, just operating on a different machine... at least I thought so...

Thanks again.
IP Logged

 (Read 2363 times) [1]
Jump to: